home
diensten
referentie
contact

Diensten

Via deze pagina vertel ik u iets over mijn verschillende werkzaamheden. Ik laat weten wat ik allemaal doe en waar ik u mee van dienst kan zijn.

Binnenschilderwerk

Een goed onderhouden woning begint met goed schilderwerk binnen. Binnen moet alles keurig afgesloten zijn, zodat het vocht niet naar buiten kan en aan de buitenzijde de verf kan laten blaren of onthechten, waardoor houtrot vrijspel heeft. Naast het onderhoudsmatige aspect van het schilderen van de woning geeft het de woning ook een nette en verzorgde uitstraling. Door het aanbrengen van kleur krijgt de ruimte een vernieuwend en verfrissend uiterlijk.

Buitenschilderwerk

Voor het buitenschilderwerk geldt de regels “voorkomen is beter dan genezen”, want als u bladders, kale of rotte plekken, naden tussen glas en kozijn, slechte glaslatten en overmatig mosgroei constateert, dan bent u eigenlijk al te laat. Een grondige onderhoudsbeurt is dan sterk aan te raden. Laat het niet zover komen dan blijven de onderhoudskosten laag.
Twijfelt u over de staat waarin het houtwerk verkeert; vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is voor het schilderwerk, de wandafwerking en beglazing. Ik kan als u dat wenst langskomen en bespreek met u de mogelijkheden. Desgewenst kan er vrijblijvend een offerte gemaakt worden.
Tevens kan ik het vervangen van ramen, kozijnen, eventueel uitstukken, en ander overig timmerwerk als blijkt dat deze niet meer valt te repareren regelen voor u als u dit wenst.

Wand en plafond afwerking

De mogelijkheden van wand en plafond afwerking zijn onbeperkt. Ik heb normale behangsoorten in verschillende designs. Naast normale behangsoorten werk ik ook met wand textiel.
Een van de mogelijkheden, waar ik zelf enthousiast over ben, is de glasweefsel wandafwerking. Deze is te verkrijgen in tientallen dessins en diverse patronen. Glas weefsel wandafwerking wordt in banen met lijm op de muur aangebracht en kan bijna naadloos worden verwerkt.
Na het aanbrengen van het glasweefsel (scan) wordt deze eventueel nagelijmd en is het mogelijk om deze op de gewenste kleur te sausen of te verven.

Stukadoorswerk en spuiten van latex d.m.v. airles

De wanden en plafonds voorzien van een gladde stuclaag, kan ik tevens voor u verzorgen. De wanden en plafonds kunnen daarna gesaust worden of d.m.v. de airless verfspuit bij voldoende meters worden voorzien van een latex afwerklaag. Deze latex afwerklaag geeft u een superstrakke oppervlakte zonder enig roleffect.

Glaszetten

Ik kan verschillende soorten glas leveren en plaatsen, namelijk:

  • Enkelglas
  • Isolatieglas
  • Figuurglas
  • Gehard glas
  • Gelaagd glas
  • Colorbel
Tevens behoort het plaatsen van kozijnen tot de mogelijkheden.
Bij gebroken ramen verzorgen wij noodglas.
Beslagen ramen en kou zijn verleden tijd met een nieuw soort voorzet raam. Ook de ideale oplossing voor boerderijen met roeden waar geen isolatie glas mogelijk is.

contactgegevens